How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good خواص عسل
How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good خواص عسل
Blog Article
این محصول گرانبها از روی گل ها، میوه ها و شهد زنبورها استخراج می شود و دارای ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی آکسیدان ها، و مواد طبیعی ضد التهابی و آنتی باکتریایی می باشد.
از زمان های قدیم، مردم اعتقاد داشته اند که مصرف عسل می تواند به رفع برخی از علائم آلرژی ها کمک کند. اگرچه برخی از افراد از این روش بهره مند شده اند و تجربه کاهش علائم آلرژی را داشته اند، اما این موضوع همچنان مورد بحث و تحقیقات علمی قرار دارد و نتایج یکسانی ندارد.
همچنین گوارش غذا در کودکان تغذیه شده با عسل آسانتر صورت میگیرد و کمتر به اسهال و استفراغ دچار میشوند.
همانطور که گفته شد هر عسل بسته به منبع گیاهی که زنبور از آن تغذیه کرده است میتواند خواص متنوعی داشته باشد. در زیر خواص برخی از این عسل ها آورده شده است.
عسل ممکن است از میوه ها، گل ها، گیاهان و حتی شهد زنبورها استخراج شود. منشأ عسل می تواند تأثیر زیادی بر روی طعم و خواص آن داشته باشد.
↑ «لغتنامه دهخدا، انگوین». بایگانیشده از اصلی در ۴ مارس ۲۰۱۴. دریافتشده در ۲۸ ژوئن ۲۰۱۲.
عسل حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی، بیوفلاونوئیدها و اسیدهای آلی و اسیدآمینههایی مانند پرولین است که در مقایسه با قندهای تصفیه شده (قند و شکر) به روش check here دیگری متابولیزه میشود (مورد استفاده بدن قرار میگیرد) ۷۰ تا ۸۰ درصد از قندهای عسل را قندهای ساده مانند گلوکز و فرکتوز تشکیل میدهند که به راحتی جذب کبد میشوند و به صورت گلیکوژن ذخیره میشوند.
عسل طبیعی فشار مایعات بدن را متعادل میکند و باعث تنظیم فشار خون و جلوگیری از سکته قلبی میشود.
در دوران مدرن، تحقیقات علمی بیشتری در مورد عسل انجام شد. ارزش غذایی عسل و تأثیرات آن بر سلامت انسان به دقت مورد مطالعه قرار گرفت.
عسلهای دارای منبع گیاهی متفاوت دارای رنگ و طعم متفاوت بوده و به مقادیر نه زیاد متفاوت، حاوی قندها (ساکاروز، لوولوز، دکستروز، مالتوز و غیره) و حاوی اسیدها، پروتئینها، پیک مانها، مواد معطر و خوشبوکننده و هم چنین املاح (نظیر سدیم، گوگرد، منیزیوم، فسفر، کلر، پتاسیم، سیلیکا و غیره) آنزیمها (مانند دیاستاز، گلوکز اکسیداز، کاتالاز، فسفاتاز و انورتاز) و همچنین حاوی ویتامینها (پرودوکسین، فولیک اسید) و غیره میباشند.
در یونان نیز خواص عسل مورد توجه بوده است، به طوری که آنها معتقد بودند که استفاده منظم و روزانه از عسل باعث افزایش طول عمر میشود.
عسل برای بهبود سرفه و گلودرد می تواند به چند روش مفید باشد:
عسل، یکی از قویترین مهارکنندهها بر ضد التهابات گوارشی و زخمهای معدهای است که توسط باکتری به وجود آمده اند.
به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گردهافشانی و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوهها، سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ مه هر سال را بهعنوان «روز جهانی زنبور» نامگذاری کردهاست.[۱۳]